Nemmere
konstruktion
vedligeholdelse
reparation

“Enkelthed er det
ultimative raffinement”
(Leonardo da Vinci)

Det laver vi

Novatech Denmark researcher, nytænker og udarbejder løsninger, der gør konstruktion, beskyttelse, vedligeholdelse og reparation både nemmere og bedre. Vi har specialiseret os i tætning, montering, rensning og smøring.

Sådan arbejder vi

Vi finder enkle løsninger på komplekse udfordringer til alle målgrupper og opgaver. Ikke kun for at vores teknikere skal have det sjovt. Men fordi research er et værktøj, ikke et mål.

Derfor findes vi

Formålet med Novatech er at gøre arbejdet nemmere for fagfolk. Vi tror på, at kun den bedste kvalitet er god nok. Og at hver eneste nyskabelse først og fremmest skal være en forbedring.

 
#mission

Der er ikke noget,
der er så komplekst, at vi
ikke kan gøre det nemmere

Novatech Denmark tilbyder praktiske løsninger, der gør det muligt for fagfolk at udføre deres arbejde på en bedre, hurtigere, sikrere og nemmere måde. Vi har en urokkelig tro på enkelhed, og det gennemsyrer både vores virksomhed, vores medarbejdere og vores produkter. Den overbevisning bruger vi, kompromisløst, i alle vores løsninger. Vores produkter/løsninger er brugervenlige og nemme at tage i brug. På den måde samarbejder vores medarbejdere hver eneste dag i en virksomhed, der er mere bæredygtig, mere menneskelig og frem for alt: mere enkel.

#voreshistorie

Når to virksomheder bliver til én

Top-Tek blev grundlagt i 1989, hvor vi begyndte at importere og forhandle smøremidler i høj kvalitet. I årenes løb udviklede virksomheden sig til Protex Group, der består af to firmaer:  Top-Tek A/S, der handler med Omega-smøremidler og TT-Lube, og Nowex ApS, der sælger Novatio-vedligeholdelsesprodukter og TEC7-produkter.

I 2017 købte Novatech International, den belgiske leverandør af Tec7- og Novatio-produkter, Protex Group for at styrke sin position i Danmark.  

Novatech Denmark er resultatet af den succesfulde sammenlægning af Nowex og Top-Tek. Som en ny forretningsenhed vil vi levere produkter i høj kvalitet til industri, landbrug, bilindustri, bygge-anlæg, offshore og teknologivirksomheder.

 
#varemærker

Uanset om der er tale om landbrug, offshore, bygge-anlæg eller industri leverer Top-Tek produkter i høj kvalitet til mange brancher; mere specifikt SMØREMIDLER, TILSÆTNINGSSTOFFER, BESKYTTELSE og RENSNING. Vores produkter har et meget bredt anvendelsesområde, så vores kunder kan minimere lagerbeholdningen og reducere fejlrisikoen, når de benytter dem.

www.top-tek.eu

Ingen byggepladser uden TEC7. I over 20 år har fagfolk i bygge- og anlægssektoren og gør-det-selv-folk sat deres lid til det originale universalprodukt. TEC7 er det mest almindeligt brugte tætningsmiddel til forsegling, klæbning og montering. Ét produkt, der erstatter både monteringslim, trælim, PU-lim, silikone og akrylfugemasse. Kort sagt et universalprodukt, der gør livet langt nemmere for både fagfolk i byggebranchen og for hobbyfolket.

www.tec7.dk

Novatio leverer professionelle – og hvis kunden ønsker det, også skræddersyede – løsninger til industri, landbrug, bilindustri, konstruktion og teknologi. Novatios produkter og værktøjer er tilgængelige i 23 lande. Vi er stærkt repræsenteret i Europa og har for nylig også udvidet aktiviteterne til Asien.

www.novatio.com

Omega-specialsmøremidler er et sortiment af olietyper, smøremidler og tilsætningsstoffer i høj kvalitet. De er generelt fremstillet af fremragende paraffintypebaserede olier med begrænset kilde samt forskningsmæssigt udviklede eksklusive supplerende stoffer, der kaldes “Megalites”. Produkterne leverer maksimal beskyttelse til dyre maskiner, køretøjer og fabriksudstyr. Vores mål er at gøre det muligt for maskiner at køre mere effektivt, med mindre slid og længere levetid.

Bike7 er udviklet og dedikeret til at gøre vedligeholdelse af cykler mere enkelt og langt mere effektivt. I Bike7 har vi siden 2012 udviklet rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til cykler i højeste kvalitet, og har i mange år været førende inden for cykelplejemidler i cykellandene Belgien og Frankrig.

Bike7 er i 2021 indtrådt på det danske marked, og har triatlet og forhenværende verdensmester Camilla Pedersen som ambassadør for hele produktserien.

www.bike7.com
#international

Part of the
Novatech International Group

Som en del af Novatech International kan vi udvide vores forretningsområde til over 25 lande, uden at miste vores lokale fokus. Ligesom før vil vi dække hele Danmark med vores teknisk uddannede salgsteam og holde fokus på vores personlige kontakt til kunderne, så vi fortsat kan levere den bedst mulige rådgivning og træning i brugen af vores produkter.

 
#stillinger

Kun mennesker
kan skabe teknologi

Teknologi kan meget, men den kan ikke skabe idéer. Det kan mennesker. Og det er en indsigt, som har en central plads i vores kultur. Det er derfor, vores medarbejdere, vores samarbejdspartnere og vores kunder er så vigtige for vores processer. De sørger for, at al innovation også er en forbedring. At hver eneste løsning også er et svar på et reelt spørgsmål. Og særligt at samarbejdet hos Novatech leverer resultater – og er fagligt og personligt tilfredsstillende. Derudover har vi begge ben solidt plantet på jorden og sætter i høj grad pris på en ligefrem indstilling.

#jobs

Vi har ingen jobåbninger for øjeblikket.

Kontakt

Novatech Denmark A/S
Industrivej 2
6690 Gørding
Danmark

T +45 7613 4747
info.dk@novatech.eu